ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.05.2023

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 41-29
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”  в новій редакції

                         
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок перша сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 18.05.2023   №  41-29          
        м.Черкаси            
               
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”  в новій редакції          
               
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” в новій редакції згідно з додатком.
2. Доповнити види економічної діяльності комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” наступними кодами видів економічної діяльності: 86.21 "Загальна медична практика" (основний), 86.10 "Діяльність лікарняних закладів", 86.22 "Спеціалізована медична практика", 86.90 "Інша діяльність у сфері охорони здоров"я", 68.20 "Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна".
3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.
4. Визнати таким, що втратили чинність рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021 № 4-5 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”  в новій редакції”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН
 
 

ДОДАТКИ

1 41-29 18.05.23 додаток.pdf Переглянути