ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.05.2023

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 41-28
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги” в новій редакції

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок перша сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 18.05.2023   №  41-28          
        м.Черкаси            
               
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги” в новій редакції          
               
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги” в новій редакції згідно з додатком.
2. Доповнити види економічної діяльності комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги” наступними кодами видів економічної діяльності: 86.10 «Діяльність лікарняних закладів» (основний), 86.22 «Спеціалізована медична практика», 86.90 «Інша діяльність у сфері охорони здоров'я», 68.20 «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна», 21.20 «Виробництво фармацевтичних препаратів».
3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.
4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021  № 4-10 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги” в новій редакції”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН
 
 

ДОДАТКИ

1 41-28 18.05.23 додаток.pdf Переглянути