ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

18.05.2023

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 41-50
Про погодження встановлення меморіальної дошки Талаху Валентину Костянтиновичу по бульвару Шевченка,224 у м.Черкаси

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  перша  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 18.05.2023   №  41-50          
        м.Черкаси            
               
Про погодження встановлення меморіальної дошки Талаху Валентину Костянтиновичу по бульвару Шевченка,224 у м.Черкаси
 
         
               
Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, пунктів 1 та 2 статті 37, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 10 статті 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Положення про порядок найменування об’єктів міського підпорядкування, вшанування пам’яті видатних діячів і подій, встановлення пам’ятних знаків у місті Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 01.04.2010 №5-528, Положення про комісію з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста, та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси, затвердженого рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 10.04.2012 №533, враховуючи звернення КЗ «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» від 07.02.2023 №1720-01-14, витяг з протоколу №79 засідання архітектурно – містобудівної ради від 15.02.2023, протоколу засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради від 05.01.2023, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
 1. Погодити КЗ «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» встановлення меморіальної дошки Талаху Валентину Костянтиновичу на фасаді будівлі по бульв. Шевченка, 224 у м.Черкаси відповідно до ескізних пропозицій.
2. КЗ «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» забезпечити догляд та утримання меморіальної дошки.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ТИЩЕНКА, постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена АГАПОВА).
 
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН