ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Проголосовано:

В цілому з пропозиціями

Дата прийняття:

28.03.2023

Підготував:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 39-18
Про заміну замовника

                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Тридцять  дев’ята  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 28.03.2023   №  39-18          
        м.Черкаси            
               
Про заміну замовника          
               
Розглянувши пропозиції департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради, відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.648 Цивільного кодексу України, Черкаська міська рада, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати виконання функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт об’єктів вулично-дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м.Черкаси» департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради 
2. Визначити департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради замовником за договором №286 від 15.11.2021 року, в частині прав та обов’язків попереднього замовника – департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, робіт з капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м.Черкаси (коригування) (Код ДК 021:2015: 45230000-8).
3. Доручити департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради внести відповідні зміни до договору №286 від 15.11.2021 року.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології  (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН