ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент економіки та розвитку

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

05.05.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 595-9-рд
Про безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській

              Проєкт рішення
            № 595-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській          
               
                 
Розглянувши звернення ТОВ «МСК БУДСЕРВІС» (вх. ДУС та ЮЗ від 18.06.2021 № 13572-01-18)  щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, згоду КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів»              Черкаської міської ради (вих. від 29.06.2021 № 373) щодо прийняття на баланс зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу від ТОВ «МСК БУДСЕРВІС» у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по  вул. Смілянській.
2. Передати зупинки громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, з метою належного технічного утримання, на баланс комунальному підприємству «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 82640,00 (вісімдесят дві тисячі шістсот сорок) гривень.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А).
                 
                 
Міський голова     Анатолій   БОНДАРЕНКО
 
 

 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській».
 
Нормою ст. 2, ст. 4 Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача на баланс комунального підприємства «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянські забезпечить належне її утримання.
 
Заступник директора департаменту – начальник управління власністю          
Ірина КРАМАР