ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

30.03.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 585-9-рд
Про найменування проїзду між вулицями Кобзарська та Різдвяна на провулок Трояндовий у м. Черкаси

              Проект рішення
            № 585-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про найменування проїзду між вулицями Кобзарська та Різдвяна на провулок Трояндовий у м. Черкаси          
 
 
               
Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Черкаської регіональної філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» від 27.01.2022 № 257/47-40 (вх. № 4775-01-14), Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Найменувати проїзд між вулицями Кобзарська та Різдвяна на провулок Трояндовий у м. Черкаси згідно з додатком.
2.  Доручити управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради офіційно оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради (www.rada.cherkasy.gov.ua).
3.  Рішення Черкаської міської ради від 21.10.2021 № 12-22 «Про найменування проїзду в садово-городньому кооперативі «Дружба» між вулицями Кобзарська та Різдвяна на провулок Трояндовий у м. Черкаси» вважати таким, що втратило чинність.
4.   Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Артура САВІНА і постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена АГАПОВА)
 
 
Міський голова                                                         Анатолій БОНДАРЕНКО

 

 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про найменування проїзду
між вулицями Кобзарська та Різдвяна
на провулок Трояндовий у м. Черкаси»
 
 
 
 
Після прийняття Черкаською міською радою рішення від 21.10.2021 № 12-22 про найменування провулку Трояндовий в садово-городньому товаристві «Дружба», який розташований між вулицями Кобзарська та Різдвяна, департамент архітектури та містобудування звернувся  Черкаської регіональної філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» з проханням про внесення до словника вулиць  міста вищевказаний провулок.
У зв’язку з тим, що в рішенні не коректно виписано місце розташування провулку Трояндового (в садового-городньому кооперативі «Дружба», чи між вулицями  Кобзарська та Різдвяна) неможливо внести назву провулку Трояндовий до словника вулиць міста Черкаси та проводити дії Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
 
Директор департаменту архітектури
та містобудування                                                                       Артур САВІН
 
 
вик. Єпік Р.В.
36-01-87