ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

13.04.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2647-8-з
Про надання ФОП Сироватці А.В. дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Благовісній, біля перехрестя з вул. Небесної Сотні (у зв’язку з переходом права власності на нерухоме майно)

Проект рішення
 № 2647-8-з
                  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання ФОП Сироватці А.В. дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Благовісній, біля перехрестя з вул. Небесної Сотні (у зв’язку з переходом права власності на нерухоме майно)
Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Сироватки Анастасії Володимирівни щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 93, 120, 122, 123, 124, 125, 134 Земельного кодексу України, статті 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр» та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати фізичній особі-підприємцю Сироватці Анастасії Володимирівні  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 0,0140 га в оренду по вул. Благовісній, біля перехрестя з вул. Небесної Сотні під магазин.
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження щодо землекористування пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в межах червоних ліній вулиць та в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій. Відповідно до генерального плану міста передбачене розміщення громадських закладів та вулично-дорожньої мережі.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова             А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання ФОП Сироватці А.В. дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Благовісній, біля перехрестя з вул. Небесної Сотні (у зв’язку з переходом права власності на нерухоме майно)»
 
 
           Підстава: заява від 19.02.2018 № 13172-з.
          Граничний термін прийняття рішення: 19.03.2018.
         Правовстановлюючі документи на нерухоме майно: витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 30.03.2017, номер запису про право власності 83825607.
          Площа: 0,0140 га за рахунок земель гр. Олексенка Г.І.
          В оренду.
          Під магазин.
 
 
Відповідно до статті 120 Земельного кодексу України встановлено, що у разі якщо жилий будинок, будівля або споруда розміщені на земельній ділянці, що перебуває у користуванні, то в разі набуття права власності на ці об'єкти до набувача переходить право користування земельною ділянкою, на якій вони розміщені, на тих  самих умовах і в тому ж обсязі, що були у попереднього землекористувача.
 
 
Начальник  управління земельних ресурсів та землеустрою                    Р.Г. Донець