ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент економіки та розвитку

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

27.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 556-9-рд
Про  включення об’єкту міської комунальної власності до Переліку другого типу

              Проєкт рішення
            556-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про  включення об’єкту міської комунальної власності до Переліку другого типу          
    Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись положеннями ч. 6 ст. 6, ч.1 ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 483, п. 3.1. рішення Черкаської міської ради від 24.12.2020 № 2-50 «Про деякі питання оренди комунального майна територіальної громади міста Черкаси», розглянувши лист Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 06.12.2021 р. №6/1/741, Черкаська міська  рада
 
ВИРІШИЛА:
 
    1. Включити об’єкт міської комунальної власності:
  – нежитлові приміщення будівель літ. Б-3, Б1-2, б, б1, б2, б3, пд та літ. В-4, в, пд загальною площею 7064,70 кв.м, що розташовані за адресою: м.Черкаси, вул. Хоменка, буд. 19, та підлягають передачі в оренду без аукціону, до Переліку другого типу.
   2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І. І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку     (Гладкий Г. А.).
                 
Міський голова     Анатолій  БОНДАРЕНКО

 

Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про  включення об’єкту міської комунальної власності до Переліку другого типу»
 
          Проєкт рішення розроблений на лист Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  від 06.12.2021 щодо надання в оренду  нежитлових приміщень будівель літер Б-3, Б1-2, б, б1, б2, б3, пд та літер В-4, в, пд загальною площею 7064,70 кв.м, що розташовані за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, буд. 19, з метою розміщення особового складу Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, особового складу Черкаського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відповідно до вимог чинного законодавства.
 
                 
                 
Директор департаменту         Ірина  УДОД