ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

28.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 403-9-рд
Про передачу у комунальну власність мереж   теплопостачання до житлового будинку по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4

              Проєкт рішення
            № 403-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у комунальну власність мереж   теплопостачання до житлового будинку по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4          
               
                 
Розглянувши звернення  товариства з обмеженою відповідальністю «Експресбудінвест» (вих. від 03.09.2021 № 17), згоду КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради (вих. від 22.09.2021           № 09/1713)  щодо прийняття у комунальну власність мереж теплопостачання, які збудовані для підключення об’єкту: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4 в м. Черкаси, Черкаської області», керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної           громади м. Черкаси зовнішню мережу теплопостачання до багатоповерхового житлового будинку з вбудовано – прибудованими приміщеннями по               вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4.
2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, мережу теплопостачання до багатоповерхового житлового будинку з вбудовано – прибудованими приміщеннями по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4 на баланс комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 923850,00 (дев’ятсот двадцять три тисячі вісімсот п’ятдесят гривень 00 копійок) гривень.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
        
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про передачу у комунальну власність мереж теплопостачання до житлового будинку по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4».
 
Нормою ст.2, ст.4 Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача на баланс комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради мереж теплопостачання до житлового будинку по вул. Байди Вишневецького, 68, секція 3 та секція 4 забезпечить належне їх утримання.
 
Директор департаменту         Ірина УДОД