ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Відділ "Патронатна служба"

Підготував:

Відділ "Патронатна служба"

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 382-9-рд
Про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличова Євгена Володимировича

 
              Проєкт рішення
            382-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
Про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличова Євгена Володимировича          
                 
                 
Відповідно до статей 26, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Бюджетного кодексу України, згідно  з Програмою фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими     відзнаками  громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки, Положенням  про пам’ятний знак «За заслуги перед містом Черкаси», затверджених  рішеннями Черкаської міської ради від 24.12.2020 № 2-47 та від 10.04.2020    № 2-5914 відповідно, враховуючи клопотання голови громадської організації  «Спілка ветеранів повітряно-десантних військ і військ спеціального  призначення» м. Черкаси Болсуновського В.М. (вх. № 20196-01-29   від 08.09.2021), подання комісії попереднього розгляду матеріалів про нагороди при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (протокол від 08.09.2021  № 13), Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. За значний особистий внесок у розбудову Збройних сил України,  зразкове виконання службових обов’язків, особисту мужність і відвагу, проявлені в захисті державних інтересів, зміцненні обороноздатності та безпеки країни під час проведення Антитерористичної операції, інтегрованої в операцію Об’єднаних сил, що триває в Донецькій та Луганській областях, активну участь у волонтерській роботі, військово-патріотичном вихованні дітей та молоді міста, нагородити Буличова Євгена Володимировича, активіста громадської організації «Спілка ветеранів  повітряно-десантних військ і військ спеціального призначення» м. Черкаси, учасника бойових дій в АТО, ООС, інваліда війни ІІІ групи,                                           волонтера команди Будинку ветеранів імені Євгена Подолянчука, пам’ятним знаком Черкаської міської ради «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня.
  2. Департаменту управління справами та юридичного забезпечення                          Черкаської міської ради (Гончар Ю.Г.):
    2.1. У межах кошторису, передбаченого Програмою фінансування  заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки, згідно з чинним законодавством,  здійснити виплату грошової премії, передбаченої при нагородженні пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличову Євгену   Володимировичу в сумі 10 прожиткових мінімумів, що становить   23790 грн. 00 коп. (двадцять три тисячі сімсот дев’яносто гривень 00 коп.),  розмір 1 прожиткового мінімуму, передбаченого для працездатних осіб,  із 01.07.2021 становить 2379,00 грн.
   2.2. Виготовити свідоцтво про нагородження пам’ятним знаком   «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличова Є.В., його  фотопортрет у рамі, 1 табличку в рамці, з інформацією про нагородженого. Фотопортрет у рамі та вищезазначену табличку розмістити в Галереї слави  м. Черкаси. (Орієнтовний розрахунок витрат додається).
3. Пам’ятний знак «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня,  свідоцтво до нього вручити нагородженій особі публічно і урочисто  у рамках святкування Дня міста Черкаси 2021 року.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Марченка Б.А. та постійну комісію міської ради з  питань прав людини, законності, депутатської                     діяльності, етики та регламенту (голова комісії Майборода Л.В.).
 
 
Міський голова                                                                           А.В. Бондаренко
           
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличова Євгена Володимировича»
 
Розглянувши клопотання голови громадської організації   «Спілка ветеранів повітряно-десантних військ і військ спеціального   призначення» м. Черкаси Болсуновського В.М. (вх. № 20196-01-29    від 08.09.2021), відповідно до ст. 59 Закону України «Про місцеве   самоврядування  в Україні», згідно з Програмою фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових   колективів на 2021-2025 роки, Положенням про пам’ятний знак «За заслуги             перед містом Черкаси», затверджених рішеннями Черкаської міської ради   від 24.12.2020 № 2-47 та від 10.04.2020 № 2-5914 відповідно, враховуючи   подання комісії попереднього розгляду матеріалів про нагороди   при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (протокол від 08.09.2021   № 13), вважаємо за доцільне:
- за значний особистий внесок у розбудову Збройних сил України,  зразкове виконання службових обов’язків, особисту мужність і відвагу,  проявлені в захисті державних інтересів, зміцненні обороноздатності та безпеки країни під час проведення Антитерористичної операції, інтегрованої в операцію Об’єднаних сил, що триває в Донецькій та Луганській областях,   активну участь у волонтерській роботі, військово-патріотичному вихованні      дітей та молоді міста, пропонуємо нагородити пам’ятним знаком Черкаської міської ради «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня Буличова Євгена Володимировича, активіста громадської організації «Спілка ветеранів  повітряно-десантних військ і військ спеціального призначення» м. Черкаси, учасника бойових дій в АТО,ООС, інваліда війни ІІІ групи, волонтера команди Будинку ветеранів імені Євгена Подолянчука.
Перебуваючи в зоні проведення АТО, ООС з жовтня 2016 до вересня 2020 року служив у складі 57 бригади 42 окремого батальйону, який  дислокувався у селищі Опитне (район Донецького аеропорту). Повернувшись додому внаслідок погіршення стану здоров’я через отримані поранення,  активно включився у ветерансько-волонтерську роботу і вже в якості волонтера продовжує допомагати Збройним силам України.
Нагородження Буличова Є.В. здійснити з виплатою грошової премії,  передбаченої при нагородженні пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня – 23790 грн. 00 коп. (двадцять три тисячі сімсот дев’яносто гривень 00 коп.).
Пам’ятний знак «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня, свідоцтво до нього вручити нагородженій особі публічно та урочисто.
Фотопортрет Буличова Є.В. та інформацію про нього буде розміщено в Галереї слави міста Черкаси.
 
 
Начальник відділу
«Патронатна служба»
Черкаської міської ради                                                                Б.А. Марченко
 
 
Додаток
 
Орієнтовний розрахунок витрат, пов’язаних із нагородженням пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси»  Буличова Є.В.
 
№з/п  
Найменування витрат
 
Розрахунок
1 Виплата грошової премії Буличову Є.В., передбаченої
при нагородженні пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня – у сумі 10 прожиткових                  мінімумів, що становить 23790 грн. 00 коп.
23790,00 грн.
2 Вартість свідоцтва про нагороди до пам’ятних знаків
 «За заслуги перед м. Черкаси», у кількості 1 шт.
376 грн.
 
4 Вартість виготовлення фотопортрета, розміром
65х50 см.,  у кількості 1 шт.
969 грн.
5 Вартість виготовлення рами для фотопортрета
у кількості 1 шт.
691 грн.
6 Вартість виготовлення інформаційної таблички
та рамки для неї, у кількості по 1 шт.
141 грн.
Загальна сума витрат 25967 грн.