ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

27.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1493-9-з
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Ряднову І. Є. по вул. Університетській, 30 (лишки в межах існуючого домоволодіння)

Проєкт рішення
№ 1493-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Ряднову І. Є. по вул. Університетській, 30 (лишки в межах існуючого домоволодіння)
Розглянувши заяву громадянина Ряднова І. Є. про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення громадянину Ряднову Івану Євгенійовичу по вул. Університетській, 30 орієнтовною загальною площею 0,0343 га в оренду на 49 років  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 134 Земельного кодексу України, земельні ділянки державної чи комунальної власності або права на них (оренда, суперфіцій, емфітевзис) підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О. М.).
Міський голова А. В. Бондаренко
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Ряднову І. Є. по вул. Університетській, 30 (лишки в межах існуючого домоволодіння)»
 
Даним проектом рішення передбачено відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Ряднову І. Є. по вул. Університетській, 30 орієнтовною загальною площею 0,0343 га в оренду на 49 років  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
Згідно з ст. 134 земельні ділянки державної чи комунальної власності або права на них (оренда, суперфіцій, емфітевзис) підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах).
Земельна ділянка по вул. Університетській, 30 площею 0,0140 га була надана у користування гр. Рядновій Т. І. відповідно до договору оренди землі від 08.06.2010 року терміном на 49 років під город. Нотаріальна згода на вилучення від 28.12.2020.
 
Дата надходження документації: 20.01.2021 (№ 01-04/2175)
Кінцевий термін прийняття рішення ЧМР: 20.02.2021
 
Начальник  управління земельних ресурсів та землеустрою Р.Г. Донець