ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

26.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1487-9-з
Про надання ГАРАЖНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «ТОПОЛЬОК» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Героїв Холодного Яру, 7

Проєкт рішення

№ 1487-9-з

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання ГАРАЖНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «ТОПОЛЬОК» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Героїв Холодного Яру, 7
Розглянувши заяву ГАРАЖНОГО АВТОКООПЕРАТИВУ «ТОПОЛЬОК» щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 17.06.2021 № 20926, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 93, 120, 122, 123, 124, 125, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати ГАРАЖНОМУ АВТОКООПЕРАТИВУ «ТОПОЛЬОК» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6862 га в оренду вул. Героїв Холодного Яру, 7 під існуючими гаражами, за виключенням території, яка потрапляє за межі червоних ліній.
Відповідно до витягу з містобудівної документації міста Черкаси на ви-значення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 17.06.2021 № 20926 на земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із реалізацією містобудівної документації (на земельній ділянці передбачена територія вулично-дорожньої мережі (1%) та охоронна зона навколо інженерних комунікацій.
2. В процесі здійснення заходів із землеустрою необхідно врахувати нормативні розміри охоронних зон та обмежень у їх використанні, що встановлені чинним законодавством та повідомити про такі обмеження замовника і балансоутримувача інженерних мереж, інформацію про що зазначити у документації із землеустрою.
3. Зобов’язати ГАРАЖНИЙ АВТОКООПЕРАТИВ «ТОПОЛЬОК» укласти з Черкаською міською радою договір про відшкодування збитків (неодержаного доходу) за час фактичного користування земельною ділянкою по вул. вул. Героїв Холодного Яру, 7, в порядку встановленому чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 

 


Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання ГАРАЖНИЙ АВТОКООПЕРАТИВ «ТОПОЛЬОК» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Героїв Холодного Яру, 7»
 
           Підстава: заява від 12.04.2021 № 01-06/20926.
          Граничний термін прийняття рішення: 12.05.2021.
          Орієнтовна площа: 0,6862 га за рахунок земель власного землекористування.
          В оренду.
          Під існуючі гаражі.
 
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою  
         Р.Г. Донець