ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

19.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 221-9-рд
Про передачу з балансу  КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на баланс КП «Черкасиводоканал» мереж водопостачання  від вул. Якубовського до території котельні по проїзду Руськополянському, 27

              Проєкт рішення
            № 221-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу з балансу  КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на баланс КП «Черкасиводоканал» мереж водопостачання  від вул. Якубовського до території котельні по проїзду Руськополянському, 27          
               
                 
Розглянувши лист комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради від 13.04.2021 № 09/771, лист - згоду комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради від 08.12.2020 № 6309/04 щодо передачі на баланс комунального підприємства зовнішньої мережі водопостачання по проїзду Руськополянському, від вул. Якубовського і до котельні по проїзду Руськополянському, 27, керуючись ст. 59, ст. 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в       Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1 Передати безоплатно з балансу комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради зовнішні мережі водопостачання від вул. Якубовського  до території котельні по проїзду Руськополянському, 27 на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 247130,00 (двісті сорок сім тисяч сто тридцять) гривень без  врахування ПДВ.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.)
           
Міський голова         А.В. Бондаренко
           
                                                          
 

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 
 

Пояснювальна записка
 
до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про передачу з балансу  КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на баланс КП «Черкасиводоканал» мереж водопостачання  від вул. Якубовського до території котельні по проїзду Руськополянському, 27»   
 
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача зовнішніх мереж водопостачання на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради  забезпечить належне їх утримання та збереження.
 
Директор департаменту економіки та розвитку         І.І. Удод