ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

09.04.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 215-9-рд
Про надання  дозволу на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої  медичної допомоги»

              Проект рішення
            № 215-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  дозволу на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої  медичної допомоги»          
               
                 
Відповідно до ч.1, ч.5 ст. 60, п.30 ч.1. ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень Черкаської міської ради від 24.03.2020 № 2-5731 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.11.2011 №3-364 «Про делегування повноважень щодо списання з балансу матеріальних цінностей» та від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади           м. Черкаси», враховуючи звернення  комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» щодо списання з балансу підприємства основних засобів, які повністю непридатні для подальшого використання, клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», а саме:
 - автоматично-біохімічний аналізатор , рік випуску -1999, первісна вартість – 159200,00 гривень, знос – 100%;
- аналізатор газів крові, рік випуску -1999, первісна вартість – 53142,00 гривень, знос – 100%;
- оксігемометр, рік випуску -2004, первісна вартість – 69084,00 гривень, знос – 100%.
2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством залишити у розпорядженні  КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про надання дозволу на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства  «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги»
   
 Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» від 15.03.2021 №715 щодо надання дозволу на списання шляхом ліквідації медичного обладнання, яке фізично застаріло , не підлягає ремонту та має знос 100% , що підтверджується документами відповідно до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», просимо підтримати поданий для розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги»
 
 
 
  Директор департаменту
        В.Е.Кульчиковський
           
вик.Проценко Л.П.          
33 79 40