ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6097-8-з
Про надання Головному Управлінню Національної поліції в Черкаській області дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Лесі Українки, 21

Проект рішення

№ 6097-8-з

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання Головному Управлінню Національної поліції в Черкаській області дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Лесі Українки, 21
Розглянувши заяву Головного  Управління Національної поліції в Черкаській щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 92, 120, 122, 123, 124, 125, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати Головному Управлінню Національної поліції в Черкаській  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 0,2300 га в постійне користування по вул. Лесі Українки, 21 під нежитлові будівлі (літ. «Ч», «Ч-І»).
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.
 
2. Доручити розробнику землевпорядної документації при розробці відповідної документації, врахувати дані Державного земельного кадастру.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 

 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання Головному Управлінню Національної поліції в Черкаській області дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Лесі Українки, 21»
 
           Підстава: заява від 21.09.2020 № 01-03/54730.
          Граничний термін прийняття рішення: 21.10.2020.
           Правоустановчі документи на нерухоме майно: витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 31.07.2020, номер запису про інше речове право 37564072.
          Орієнтовна площа: 0,2300 га.
          Під нежитлові будівлі (літ. «Ч», «Ч-І»).
         
          Відповідно до статті 92 Земельного кодексу України право постійного користування земельною ділянкою - це право володіння і користування земельною ділянкою, яка перебуває у державній або комунальній власності, без встановлення строку.
            Права постійного користування земельною ділянкою із земель державної та комунальної власності набувають підприємства, установи та організації, що належать до державної та комунальної власності.
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою  
           Р.Г. Донець