ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1804-8-рд
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»

              Проект рішення
            № 1804-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»          
               
                 
Відповідно до ч.1, ч.5 ст. 60, п.30 ч.1. ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень Черкаської міської ради від 24.03.2020 № 2-5731 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 24.11.2011 №3-364 «Про делегування повноважень щодо списання з балансу матеріальних цінностей» та від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши відомості та акти інвентаризації основного засобу, що пропонує до списання комунальне некомерційне підприємство «Перша Черкаська міська лікарня», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня», а саме:
- апарат ШВЛ з наркозним блоком РО-6Н-05, рік випуску 1998, первісна вартість – 55612,00 гривень, знос – 100%;
2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством залишити у розпорядженні  установи. Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту            (Цегвінцева А.В.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
           

 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства  «Перша Черкаська міська лікарня»
    Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня» від 30.09.2020 №03/03-999 щодо надання дозволу на списання та ліквідацію медичного обладнання, яке фізично застаріло та не підлягає ремонту, а саме: апарат ШВЛ  з наркозним блоком РО-6Н-05 випуску 1998 року, первісна вартість – 55612,00гривень, знос – 100%, що підтверджується документами відповідно до рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», просимо підтримати поданий для розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»
 
 
 
  Директор департаменту
        В.Е.Кульчиковський
           
вик.Проценко Л.П.          
33 79 40