ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

25.01.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1197-8-рд
Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси

              Проект рішення
            №1197-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв
Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси
         
 
 
               
Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол засідання комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси від 27.12.2018, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1.  Найменувати алею від вул. Припортова до вул. Героїв Дніпра (біля торгового центру «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси згідно з додатком.
2.  Доручити:
2.1.  департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Танюк С.О.) із врахуванням затверджених вимог та рекомендацій організувати та забезпечити виготовлення, встановлення покажчиків з новою назвою.
2.2.  департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савін А.О.) підготувати та подати на розгляд виконавчого комітету проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 31.05.2016 № 689 «Про перелік об’єктів топоніміки міста Черкаси»;
2.3.  департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради офіційно оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради (www.rada.cherkasy.ua).
3.   Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. і постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності.
 
 
 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв
Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза»)
на Вірменську алею у м. Черкаси»
 
 
 
 
 
 
 До Черкаської міської ради звернулася громадська організація ЧО «Вірменська община «АРАРАТ» з пропозицією найменувати пішохідну алею, що з’єднує вулиці Припортова (біля торгового центру «Дніпро Плаза») та вул. Героїв Дніпра на «Вірменську алею», мотивуючи тим, що поблизу будується Вірменська церква.
На засіданні комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси 27.12.2018 питання було розглянуто позитивно  (протокол засідання від 27.12.2018).
 
Директор департаменту архітектури
та містобудування                                                                          А.О. Савін
 
вик. Єпік Р.В.
36-01-87
 
   
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Міському голові
Бондаренку А.В.
 
 
 
 
Прошу внести га сесію міської ради проект рішення «Про найменування алеї від вул. Припортова до вул. Героїв Дніпра (біля ТЦ «Дніпро Плаза») на Вірменську алею у м. Черкаси».
 
 
 
Директор департаменту
архітектури та містобудування
Черкаської міської ради                                                                 А.О. Савін