ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

05.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1740-8-рд
Про розгляд петиції щодо створення Центру дитячої творчості (позашкільного навчального закладу) шляхом реконструкції та відновлення приміщення за адресою вул. 30 років Перемоги, 24

Проєкт рішення
№ 1740-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд петиції щодо створення Центру дитячої творчості (позашкільного навчального закладу) шляхом реконструкції та відновлення приміщення за адресою вул. 30 років Перемоги, 24
 
Керуючись ст. 25, ст. 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.  Закону України «Про звернення громадян» відповідно до порядку розгляду електронної петиції, адресованій Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016    №2-143, Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:    
 
1. Електронну петицію щодо створення Центру дитячої творчості (позашкільного навчального закладу) шляхом реконструкції та відновлення приміщення за адресою вул. 30 років Перемоги, 24 підтримати.
2. Доручити департаменту освіти та гуманітарної політики  Черкаської міської ради включити до проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2021 рік кошти на проведення ремонтних робіт, а саме на реконструкцію та відновлення будівлі за адресою вул. 30 років Перемоги, 24.
3. Доручити управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради опублікувати це рішення на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ботнара Ю.А та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А.В.).
 
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
           
 
 
 
 
Пояснювальна записка
 
до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про розгляд петиції щодо створення Центру дитячої творчості (позашкільного навчального закладу) шляхом реконструкції та відновлення приміщення за адресою вул. 30 років Перемоги, 24»
 
 
Керуючись ст. 25, ст. 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.  25, 59 Закону України «Про звернення громадян» відповідно до порядку розгляду електронної петиції, адресованій Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, враховуючи те, що електронна петиція, створена на підставі звернення громадянки Холупняк Катерини Олександрівни щодо створення Центру дитячої творчості (позашкільного навчального закладу) шляхом реконструкції та відновлення приміщення за адресою вул. 30 років Перемоги, 24, набрала необхідну кількість голосів подано даний проєкт рішення.
 
 
Директора  департаменту                                                               С.П. Воронов                                                 
 
 
Степко
37-05-75
Бєлов
 

 

ДОДАТКИ

1 1740-8-рд 05.08.20 Петиція.pdf Переглянути