ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

04.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1743-8-рд
Про розгляд електронної петиції щодо створення тролейбусного сполучення між Південно-західним районом та Соснівкою

Проект рішення
№ 1743-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної петиції щодо створення тролейбусного сполучення між Південно-західним районом та Соснівкою
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143 та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Електронну петицію щодо створення тролейбусного сполучення між Південно-західним районом та Соснівкою не підтримати.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту - житлово-комунального комплексу Яценка О.О., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
 
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
 
                                                                             
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел. 36-11-35; 36-11-37
 
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
Про розгляд електронної петиції щодо створення
тролейбусного сполучення між Південно-західним
районом та Соснівкою
 
Робота тролейбусів у м. Черкаси  організована в особливому режимі, з обов’язковим виконанням заходів карантину у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».
З метою сполучення Південно-західного району з Соснівкою на сьогоняшній день в умовах карантину здійснюється два тролейбусні спецрейси з кінцевої зупинки «Вул. Руставі» до зупинки «Санаторій «Україна» о 07.15 год. та о 08.20 год.
Також, відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 15.07.2020 № 619 «Про укладанні тимчасового договору на обслуговування автобусного маршруту № 6 «Автовіокзал – Обласна лікарня» поновлюється робота :6-го автобусного маршруту, що забезпечить перевезення пасажирів у цьому напрямку.
Для створення нового постійно діючого маршруту за розрахунками КП «Черкасиелектротранс» ЧМР» тільки на виробничі потреби поточного року та будівництво поворотної стрілки на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Михайла Грушевського сума необхідних коштів складає 5 117 177,28 грн. Існує також обмеження фінансування підприємства відповідно до дефіциту можливостей міського бюджету, відсутність у необхідній кількості (14 осіб: 7 водіїв та 7 контролерів-касирів) лінійного персоналу на підприємстві.
Прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд електронної петиції щодо створення тролейбусного сполучення між Південно-західним районом та Соснівкою».
 
Директор департаменту ЖКК О.О.Яценко
 

 

ДОДАТКИ

1 1743-8-рд 04.08.20 Петиція.pdf Переглянути