ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Відділ з питань роботи ради

Підготував:

Відділ з питань роботи ради

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

18.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1700-8-рд
Про дострокове припинення повноважень та звільнення зі служби в органах місцевого самоврядування секретаря міської ради Нищика Я.В.

              Проєкт рішення
            1700-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про дострокове припинення повноважень та звільнення зі служби в органах місцевого самоврядування секретаря міської ради Нищика Я.В.          
               
                 
Розглянувши заяву секретаря міської ради Нищика Я.В. про звільнення його з посади секретаря Черкаської міської ради, відповідно до пункту 4 ч.1 ст.26, ч.5 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Достроково припинити повноваження секретаря Черкаської міської ради та звільнити зі служби в органах місцевого самоврядування Нищика Ярослава Володимировича у зв’язку з його зверненням з особистою заявою до міської ради в порядку Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», вивести зі складу виконавчого комітету Черкаської міської ради.
2. Пункт 7.2 рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 № 2-2890 «Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради» визнати таким, що втратив чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.
 
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 

 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради
«Про дострокове припинення повноважень та звільнення зі служби в органах місцевого самоврядування секретаря міської ради Нищик Я.В.»
 
Проект рішення підготовлено згідно з заявою депутата Нищика Я.В. та відповідно до пункту 4 ч.1 ст.26, ч.5 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
 
 
Начальник відділу
з питань роботи ради                                                                 В.М.Курч