ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

29.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1654-8-рд
Про розгляд петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту на перехрестях вулиць Різдвяна-С.Амброса; С.Амброса-Ю.Іллєнка та по вулиці Припортовій біля зупинки Черемушки


 
             
 
Проєкт рішення
            № 1654-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про розгляд петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту на перехрестях вулиць Різдвяна-С.Амброса; С.Амброса-Ю.Іллєнка та по вулиці Припортовій біля зупинки Черемушки.          
               
                 
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, відповідно до правил застосування пристроїв примусового зниження швидкості визначені в ДСТУ-4123:2006 «Пристрій примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулицях і дорогах. Загальні технічні вимоги» та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Не підтримати електронну петицію Че/1041-еп щодо встановлення елементів примусового зниження швидкості руху транспорту  на перехрестях вулиць Різдвяна-С.Амброса; С.Амброса-Ю.Іллєнка та по вулиці Припортовій біля зупинки Черемушки.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бордунос Л.І., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)
 
 
 
Міський голова         А.В.Бондаренко  
 
 
 
 
 
                                                                        
 
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел.у36-11-35; 36-11-37
 
 
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про розгляд петиції щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту на перехрестях вулиць Різдвяна-С.Амброса: С.Амброса-Ю.Іллєнка та по вулиці Припортовій біля зупинки Черемушки»
 
 Відповідно до правил та вимог застосування пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту, визначених в ДСТУ – 4123:2006 «Безпека дорожнього руху. Загальні технічні вимоги»: «забороняється встановлювати елементи примусового зниження швидкості руху транспорту … на магістральних вулицях населених пунктів»
Оскільки вищезазначені перехрестя знаходяться на магістральних вулицях, встановлення на них пристроїв примусового зниження руху транспорту є таким, що буде суперечити вимогам нормативів.
 
 
 
Директор департаменту           О.О. Яценко
           
           
Погоджено:
Отрешко С.В.
 
 
 
 
 
Виконавець:
                   Братко С.М.