ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

25.02.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1607-8-рд
Про розгляд петиції щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по  вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході  біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум»

 
 
 
Проєкт рішення
№ 1607-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд петиції щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по  вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході  біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум»
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Електронну петицію щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум» підтримати частково.
 
           2.  Доручити департаменту житлово-комунального комплексу подати до проекту Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2020 рік пропозицію: «Капітальний ремонт вулиці Смілянської (встановлення регульованого світлофору на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум») у м. Черкаси.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)
 
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
 
 
 
                                                                        
 
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел.у36-11-35; 36-11-37
 
 
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про розгляд петиції щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний Технікум»
 
З метою запобігання нещасним випадкам та комфортного пересування  мешканців та гостей міста необхідно встановити регульований світлофорний  об’єкт  по вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум»
Відповідно до правил застосування пристроїв примусового зниження швидкості  визначені в ДСТУ – 4123:2006 «Безпека дорожнього руху». Забороняється встановлювати елементи примусового зниження швидкості руху транспорту на магістральних вулицях населених пунктів, якою є вулиця Смілянська.
 
 
 
Директор департаменту     О.О. Яценко
Погоджено:
Отрешко С.В.
 
 
 
 
 
Виконавець:
                   Братко С.М.
 
 

 

ДОДАТКИ

1 1607-8-рд 25.02.20 Петиція.pdf Переглянути