ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент організаційного забезпечення

Підготував:

Департамент організаційного забезпечення

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

12.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1534-8-рд
Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» (зал дзюдо) Черкаської міської ради нежитлових приміщень  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170 

              Проект рішення
            № 1534-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
               
 Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» (зал дзюдо) Черкаської міської ради нежитлових  приміщень  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170           
               
в                
     Відповідно до п. 31 ст.26, ст.59 та ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712, рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 №2-2898 «Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради», розглянувши протокол від 19.11.2019 № 10 засідання комісії з припинення департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, що за класом наслідків (відповідальності) належить до об’єктів з незначними наслідками, Черкаська міська рада                        
ВИРІШИЛА:
 
    1. Передати безоплатно на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» Черкаської міської ради  нежитлові приміщення другого поверху (зал дзюдо) адміністративної будівлі з підвалом (літ. И-4, пд.)  (поз. 201 - 210) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170 з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради.      
    2. Утворити комісію для прийому – передачі з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» (зал дзюдо) Черкаської міської ради нежитлових приміщень  другого поверху адміністративної будівлі з підвалом (літ.И-4, пд.) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170 у складі:
 
                                               Голова комісії:
     Волошин І.В.  – голова комісії з припинення департаменту організаційного забезпечення, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.                          
                                             Члени комісії:
    Бєлов Б.О. – заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради;
     Мотріч В.В. –  директор комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» Черкаської міської ради;
     Андрейко Л.М. –  бухгалтер – спеціаліст 1 категорії централізованої бухгалтерії №4 департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради;
     Прудиус Н.О. – член комісії з припинення  департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради;
      Іляшенко В.В. – член комісії з припинення департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на голову комісії з припинення департаменту організаційного забезпечення  Черкаської міської ради, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
                 
                 
Міський голова         А.В.Бондаренко

 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради  «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» (зал дзюдо) Черкаської міської ради нежитлових приміщень  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170»
 
 
 
     З метою створення необхідних умов для реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту, поліпшення спортивної інфраструктури та залучення дітей міста до регулярних занять спортом прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вікторія» (зал дзюдо) Черкаської міської ради нежитлових приміщень  за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170».
 
           
           
 
Голова комісії з припинення департаменту
організаційного забезпечення, заступник
міського голови з питань діяльності
виконавчих органів ради                                                               І.В.Волошин