ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

12.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1525-8-рд
Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» на укладення кредитного договору

                                                                
              Проект рішення
            № 1525-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» на укладення кредитного договору          
               
Розглянувши звернення комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради від 25.11.2019 № 529, код в ЄДРПОУ 03328652, керуючись статтею 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 4.8 статуту комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради, затвердженого рішенням  Черкаської міської ради від 04.10.2019 № 2-5301, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на оформлення кредиту в Акціонерному банку “Південний” на строк 12 місяців на придбання бульдозеру Б 10М  в сумі не більше 2 000 000,00 гривень (два мільйони гривень 00 копійок) з відсотковою ставкою не більше 15,5 % річних (п'ятнадцять цілих п’ять десятих) та сплатою всіх комісій та платежів, пов’язаних з одержанням кредиту включаючи оформлення і страхування застави.
2. Надати дозвіл комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради на укладення договору на передачу комунальним підприємством «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради в заставу Акціонерному банку «Південний» бульдозеру Б 10М, що купується з використанням кредитних коштів.
3. Комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради протягом всього терміну дії кредитного договору забезпечити надання до 15 числа місяця, наступного за звітним, департаменту житлово-комунального комплексу інформацію щодо дотримання встановлених термінів повернення кредитних коштів для здійснення заходів контролю відповідним органом управління підприємства.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Яценко О.О.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
 
Міський голова         А.В. Бондаренко

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел. 36-11-35; 36-11-37
 
                  ______ №____________
Депутатам Черкаської
міської ради
 
 
Пояснення до проекту рішення міської ради
«Про надання дозволу комунальному підприємству
«Черкаська служба чистоти» на укладення кредитного договору»
 
Відповідно до звернення комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради від 25.11.2019 № 529 (вх. № 25893-01-18 від 27.11.2019), на виконання вимог Державної аудиторської служби, з метою проведення оновлення основних засобів (бульдозерної техніки), що використовуються на полігоні ТПВ для розрівнювання та ущільнення відходів, комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» необхідно надати дозвіл на укладення кредитного договору з фінансовою установою. Кредит буде виплачуватись за рахунок власних коштів комунального підприємства, які отримані від ведення господарської діяльності.
Враховуючи означене, прошу прийняти рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» на укладення кредитного договору».
 
 
 
 
 
 
 
Директор департаменту                                                                   О.О. Яценко