ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

10.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1516-8-рд
Про розгляд електронної  петиції щодо проведення ремонтних робіт фасаду позашкільного навчального закладу ”Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкаси”

Проект рішення
№ 1516-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної  петиції щодо проведення ремонтних робіт фасаду позашкільного навчального закладу ”Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкаси”
               Керуючись Законом України  ”Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Порядку розгляду електронної петиції , адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 року №2-143, Черкаська міська рада 
        
ВИРІШИЛА:    
  1.  Підтримати електронну петицію № Че/936-еп, подану 11.09.2019 року,  щодо проведення ремонтних робіт фасаду позашкільного навчального закладу ”Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкаси”.
 
  1. Департаменту  освіти та гуманітарної політики подати пропозиції щодо уточнення бюджету розвитку міста Черкаси на 2019 рік.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Коломойця І.А. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А.В.).
 
 
Міський голова А.В. Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
 
Щодо проведення ремонтних робіт фасаду позашкільного навчального закладу ”Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкаси”
 
 
 
У зв’язку з виготовленою проектно-кошторисною документацію на реконструкцію будівлі (літера А-2) ПНЗ ЦДЮТ м. Черкаси по вул. Смілянська, 33 в м. Черкаси пропонується виділити кошти в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси на 2019 рік для проведення ремонтних робіт фасаду вищезазначеного закладу.
 
 
 
 
Заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики
 
 
 
 
  
 
 
 
 
       Б.О. Бєлов
 
 
 



 
вик. Плакущий
362252
 
 

ДОДАТКИ

1 1516-8-рд 10.12.19 Петиція.pdf Переглянути