ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

25.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1500-8-рд
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018 № 2-3711 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях»

Проект рішення
№ 1500-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018 № 2-3711 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях»
Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради «Про затвердження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у              м. Черкаси на 2017-2021 роки» від 13.02.2017 № 2-1649, зі змінами, з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів, забезпечення якісного проведення змагань місцевого рівня та створення належних умов для підготовки спортсменів до міських, обласних, державних і міжнародних змагань Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018            № 2-3711 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях», а саме: викласти у новій редакції додаток 3 «Граничні грошові добові норми витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів» та додаток 5 «Граничні грошові норми витрат для нагородження переможців, призерів спортивних змагань в командних та індивідуальних видах спорту нагородною атрибутикою» рішення «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Коломойця І.А. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.
Міський голова А. В. Бондаренко
Пояснювальна записка до проекту рішення:
 
«Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018 № 2-3711 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях»
 
Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради «Про затвердження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси на 2017-2021 роки» від 13.02.2017 № 2-1649, зі змінами, з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів, забезпечення якісного проведення змагань місцевого рівня та створення належних умов для підготовки спортсменів до міських, обласних, державних і міжнародних, просить прийняти рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018 № 2-3711 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивно-масових заходів міського рівня, підготовку та участь спортсменів м. Черкаси в обласних та всеукраїнських змаганнях».
Необхідність прийняття рішення полягає у якісному виконанні одного із пріоритетних напрямків державної політики у сфері фізичної культури та спорту –  створення належних умов для підготовки перспективних спортсменів міста.
 
 
 
 
 
Директор департаменту освіти
та гуманітарної політики                                                                С. П. Воронов
 
 
 


Скворцов
54 37 92

Додаток 3 
до рішення Черкаської
міської ради
від ____________ № ________
 
 
ГРАНИЧНІ ГРОШОВІ ДОБОВІ НОРМИ ВИТРАТ
на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів (у грн.)
 
                     
Групи видів спорту

Учасники спортивних заходів

Участь у спортивних заходах та
навчально-тренувальні збори (НТЗ) з підготовки до:
Проведення та участь
міські змагання, фізкультурно-оздоровчі, спортивні заходи спортсменів з інвалідністю, спрямовані на розвиток та популяризацію паралімпійського руху та спорту, збори з фізкультурно-спортивної реабілітації спортсменів з інвалідністю, включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, табори (заходи) фізкультурно-спортивної реабілітації спортсменів з інвалідністю
чемпіонатів України, розіграшів Кубків України, інших офіційних всеукраїнських змагань, крім змагань серед спортсменів молодших вікових груп чемпіонатів України, інших офіційних всеукраїнських змагань серед спортсменів молодших вікових груп чемпіонати області, розіграші Кубків області, інших офіційні обласні змагання, серед спортсменів усіх вікових груп
1 2 3 4 5 6 7
1. Всі види спорту спортсмени Змагання –
до 250
НТЗ – до 200
Змагання –
до 220
НТЗ – до 180
Змагання –
до 200
НТЗ – до 150
Змагання –
до 200
НТЗ – до 150
тренери до 200 до 180 до 150 до 150
спортивні судді, інші учасники  
-
 
-
 
-
 
до 200
2. Фізкультурно-оздоровчі заходи всі учасники  
-
 
-
 
до 150
 
до 150
3. Табори  (заходи) фізкуль-турно-спортивної реабілітації спортсменів з  інвалідністю всі учасники - - - до 150
 

 
Додаток 5 
до рішення Черкаської
міської ради
від ____________ № ________
 
ГРАНИЧНІ ГРОШОВІ НОРМИ ВИТРАТ
для нагородження переможців, призерів спортивних змагань в командних та індивідуальних видах спорту нагородною атрибутикою (у грн., в тому числі ПДВ)
 
Групи видів спорту Учасники спортивних заходів Чемпіонати та кубки міста серед дорослих Чемпіонати та кубки міста серед старшої вікової групи Чемпіонати та кубки міста серед молодшої вікової групи Міські фізкультурно-оздоровчі, спортивні заходи спортсменів з інвалідністю, спартакіади
1 2 3 4 5 6 7
1. Види спорту всіх груп команди до 500   до 450 до 400 до 350
2. Види спорту всіх груп спортсмени до 200 до 180 до 160 до 140
 
Сума витрат вказана із розрахунку на одну команду та одного спортсмена.
 
 
 

ДОДАТКИ

1 1500-8-рд 25.11.19 Зауваження.pdf Переглянути