ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1490-8-рд
Про  передачу в оренду     об’єкту міської комунальної власності громадській  організації «Федерація панкратіону у Черкаській області» та встановлення пільги  зі  сплати за оренду

Проект рішення
№ 1490-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про  передачу в оренду     обєкту міської комунальної власності громадській  організації «Федерація панкратіону у Черкаській області» та встановлення пільги  зі  сплати за оренду                                                     
          Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення громадської організації   «Федерація панкратіону у Черкаській області» щодо передачі в оренду об’єкту міської комунальної власності для занять дітей спортом та встановлення пільгової плати за оренду, враховуючи, що організація є неприбутковою та сприяє розвитку панкратіону у Черкаській області, Черкаська міська  рада
 
ВИРІШИЛА:
 
          1. Передати в оренду об’єкт міської комунальної власності загальною площею 1022,21 кв.м, що розташований по вул. Благовісній, 170 громадській організації  «Федерація панкратіону у Черкаській області». 
          2. Встановити пільгу зі сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності у розмірі 100 (сто) гривень 00 копійок в рік.
          3. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради        (Удод І.І.) укласти договір оренди.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
 
 
 
Міський голова А.В. Бондаренко
 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
DEPARTMENT OF ECONOMY AND DEVELOPMENT
18000, м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, тел/факс.: (0 472) 36 01 88, е-mail: depec@ukr.net
 

«___»___________ 2019 № _______
 
 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради
«Про  передачу в оренду об’єкту міської комунальної власності
громадській  організації «Федерація панкратіону у Черкаській області» та встановлення пільги  зі  сплати за оренду»
 
            Проект рішення розроблено на звернення громадської організації  «Федерація панкратіону у Черкаській області» щодо надання в оренду об’єкту міської комунальної власності для занять дітьми спортом та встановлення пільгової плати за оренду.
           Громадська організація «Федерація панкратіону у Черкаській області» є громадською  організацією фізкультурно-спортивного спрямування. 
            Мета організації – захист законних прав, свобод, спортивних, духовних, соціальних, творчих, економічних та інших інтересів членів організації, сприяння розвитку панкратіону, а також пропаганда здорового способу життя серед населення.
            Організація нараховує близько 2000 спортсменів та займається розвитком спорту протягом 7 років. За цей час проведено понад 50 турнірів обласного значення, 18 всеукраїнських турнірів та 12 міжнародних турнірів.  Тренерами організації виховано понад 20 майстрів спорту та понад 60 кандидатів у майстри спорту. Крім спортивної діяльності, організацією раз на місяць проводяться спортивно-патріотичні заходи, відвідування музеїв, кінотеатрів, проведення майстер-класів  для дітей.
            Організація має намір взяти в оренду нежитлові приміщення загальною площею    1022,21 кв.м, що розташовані по вул. Благовісній, 170.
Відповідно до п. 2.19. діючого Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 № 3-1129, розмір орендної плати за використання нерухомого майна для розміщення громадських організацій на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності, становить 5% до вартості нерухомого майна, визначеної експертним шляхом.
           Орендна плата встановлюється з розрахунку на один місяць. Нарахована орендна плата (з ПДВ) за жовтень – 11912,68 грн.
           У разі прийняття запропонованого рішення розмір орендної плати становитиме         100,00 грн. в рік.
           Міський бюджет недоотримає за місяць  9920,16 грн.
          
          
 
Директор департаменту І.І. Удод
 

 

 

ДОДАТКИ

1 1490-8-рд 15.11.19 Заперечення.pdf Переглянути