ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

06.09.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1416-8-рд
Про визначення балансоутримувача ТП – 490, розташованої в м. Черкаси по вул. Сурікова, 12а та кабельної лінії від ТП – 43 до ТП - 490

              Проект рішення
               
            №1416-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про визначення балансоутримувача ТП – 490, розташованої в м. Черкаси по вул. Сурікова, 12а та кабельної лінії від ТП – 43 до ТП - 490          
               
                 
Розглянувши колективну заяву ТОВ «Автомагістраль-Центр», ТОВ «Компанія Імпекс», ТОВ «Старк», ТОВ «АПК Маїс» (ДОЗ № 14952-01-18 від 12.07.2019 року) щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси безхазяйної трансформаторної підстанції ТП 490 та кабельної лінії від ТП - 43 до ТП – 490, враховуючи згоду ПАТ «Черкасиобленерго» Черкаського міського району електричних мереж від 27.06.2019 року № 2215 щодо прийняття електромережі на свій баланс, з метою належного утримання та експлуатації, відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади міста  Черкаси безхазяйної трансформаторної підстанції ТП-490 та кабельної лінії від ТП-43 до ТП-490. 
2. Передати безоплатно у господарське відання та на баланс  ПАТ «Черкасиобленерго» ТП-490 та кабельну лінію від ТП-43 до  ТП-490 з метою подальшої експлуатації.        
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.) та з питань житлово – комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
Описание: TSIGN
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 

                       
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про визначення балансоутримувача ТП - 490, розташованої в м. Черкаси по                           вул. Сурікова, 12а та кабельної лінії від ТП-43 до ТП-490».
 
         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
         Передача у власність територіальної громади міста Черкаси безхазяйної трансформаторної підстанції ТП-490 та кабельної лінії від ТП-43 до ТП-490 з наступною безоплатною передачею їх на баланс ПАТ «Черкасиобленерго» забезпечить їх належне утримання та надійне постачання електроенергії споживачам.
 
Директор департаменту                                                                              І.І. Удод
                                                                                             
Вик. Волинець В.А.
35-01-33