ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

21.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1399-8-рд
Про надання дозволу на списання основних засобів комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради


  
              Проект рішення
            №1399-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                 
Про надання дозволу на списання основних засобів комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради          
                 
Керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 та п. 1 ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи звіт по технічному обстеженню та оцінці стану будівельних конструкцій будівлі по вул. Митницькій, 13 та звернення комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» (вх. №15283-01-20 від 16.07.2019), Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Вивести з експлуатації котельні по вул. Митницькій, 13 в м. Черкаси з переключенням споживачів теплової енергії від цієї котельні до існуючих мереж теплопостачання міста.
2. Надати дозвіл на списання шляхом продажу через відкриті торги із залишенням коштів, отриманих від продажу у розпорядженні підприємства,  основних засобів з балансу комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» будівлі котельні по вул. Митницькій, 13 в м. Черкаси.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Панченко Ю.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
         
 
       
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
                  
 
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел. 36-11-35; 36-11-37
Від ____________ № __
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
Про надання дозволу на списання основних засобів комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради
 
В зв’язку із руйнуванням цегляних стін, несучих конструкцій, деревяних балок перекриття та покрівлі, КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» було прийнято рішення провести технічне обстеження будівельних конструкцій котельні по вул. Митницькій, 13.
За результатами обстеження було складено звіт по технічному обстеженню та оцінці стану будівельних конструкцій будівлі котельні по вул. Митницькій, 13 в місті Черкаси, за висновком якого будівля існуючої котельні відноситься до категорії технічного стану «4» - аварійний.
Проведення капітального ремонту або реконструкції будівлі котельні з працюючим обладнанням є неможливим, а будівництво нової котельні в існуючій житловій забудові є економічно недоцільним та не може відповідати ДБН та ДСТУ.
Враховуючи викладені обставини, керуючись Положенням про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси, прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на списання основних засобів комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради»
 В.о. директора департаменту                                                       Ю.В. Панченко