ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

01.08.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1387-8-рд
Про передачу з балансу комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради вуличної каналізаційної мережі по вулиці Бидгощській від території КП «ЧЕЛУАШ» по вулиці Бидгощській, 13 і до міської каналізаційної мережі по вул. В. Чорновола

              Проект рішення
            № 1387-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу з балансу комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради вуличної каналізаційної мережі по вулиці Бидгощській від території КП «ЧЕЛУАШ» по вулиці Бидгощській, 13 і до міської каналізаційної мережі по вул. В. Чорновола          
               
Відповідно до ст. 17, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи листи КП «ЧЕЛУАШ» від 25.09.2018 № 891, № 482 від 20.06.2019 на № 7737-01-18 та лист комунального підприємства «Черкасиводоканал» (вх. № 7737-01-18 від 08.04.2019), Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Безоплатно передати з балансу комунального підприємства «Черкаське лінійне управління автомобільних шляхів» (Мельник О.О.) майно: вуличну каналізаційну мережу по вулиці Бидгощській від території КП «ЧЕЛУАШ» по вулиці Бидгощській, 13 і до міської каналізаційної мережі по вулиці В. Чорновола – ринкова вартість об’єкту оцінки згідно звіту про проведення незалежної оцінки ринкової вартості міської каналізаційної мережі становить 389200,00 (триста вісімдесят дев’ять тисяч двісті грн.) (без ПДВ), довжина 363 пог. м. на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» (Овчаренко С.В.).
2. Директору комунального підприємства «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради в місячний термін з дня прийняття рішення забезпечити фактичну передачу майна, шляхом підготовки акта прийому-передачі, відповідно до вимог Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності м. Черкаси, затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2013 № 3-1712.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на виконуючого обов’язки директора департаменту житлово-комунального комплексу Панченка Ю.В. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
Міський голова         А.В. Бондаренко


Україна
Черкаська міська рада
ДЕПАРТАМЕНТ житлово-комунального комплексу
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36       тел. 36-11-35
Пояснювальна записка
 
Про передачу з балансу комунального підприємства «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради вуличної каналізаційної мережі по вул. Бидгощській від території КП «ЧЕЛУАШ» по вулиці Бидгощській, 13 і до міської каналізаційної мережі по вул. В. Чорновола»
 
 
Передача з балансу комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» дасть змогу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» своєчасно та ефективно здійснювати профілактичне обслуговування та ремонт вуличної каналізаційної мережі.
 
 
В.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу          Ю.В. Панченко
 
 
Погоджено:
 
Отрешко С.В.
 
 
 
Виконавець
Квітка В.В.
361140