ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

24.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4449-8-з
Про затвердження документації із землеустрою по вул. Пацаєва (з метою встановлення земельного сервітуту)

Проект рішення
 № 4449-8-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про затвердження документації із землеустрою по вул. Пацаєва (з метою встановлення земельного сервітуту)
Розглянувши технічну документацію, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0928 га КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради для укладання договору встановлення земельного сервітуту на право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж) по вул. Пацаєва, відповідно до статей 17, 98-100, 122, 186 Земельного кодексу України, та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити технічну документацію, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0928 га КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради для укладання договору встановлення земельного сервітуту на право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж) по вул. Пацаєва.
2. Встановити земельний сервітут на земельній ділянці площею 0,0928 га  по вул. Пацаєва на право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж).
2. Зобов’язати КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради укласти з Черкаською міською радою договір про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0928 га  по вул. Пацаєва на право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж), та здійснити дії щодо подальшої держаної реєстрації підписаного договору.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про затвердження документації із землеустрою по вул. Пацаєва 9 (з метою встановлення земельного сервітуту)»
 
           Підстава: заява від  10.07.2019 № 53829-з.
           Граничний термін прийняття рішення: 10.08.2019.
 
Відповідно до статті 98 Земельного кодексу України право земельного сервітуту - це право власника або землекористувача земельної ділянки на обмежене платне або безоплатне користування чужою земельною ділянкою (ділянками).
Даним проектом рішення передбачено встановити земельний сервітут на земельній ділянці площею 0,0928 га по вул. Пацаєва на право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж) та зобов’язати КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради укласти з Черкаською міською радою договір про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0928 га по вул. Пацаєва на право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку, трубопроводів, інших лінійних комунікацій (для прокладання теплових мереж), та здійснити дії щодо подальшої держаної реєстрації підписаного договору.
 
 
Начальник  управління земельних ресурсів та землеустрою Р.Г. Донець