ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

22.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4442-8-з
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Одеській


                                                             
Проект рішення
         № 4442-8-з
       ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Одеській
З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки, довідку управління планування та архітектури від 24.01.2019 № 10632/1, довідку міськрайонного управління у Черкаському районі та м. Черкасах Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області від 21.06.2019 № 0-23-0.222-1529/180-19, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), земельну ділянку по вул. Одеській,  орієнтованою площею 0,24 га з метою розміщення автотранспортного підприємства.
  2. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Одеській,  орієнтованою площею 0,24 га з метою розміщення автотранспортного підприємства.
Генеральним планом міста, затвердженим рішенням сесії Черкаської міської ради від 29.12.2011 № 3-505,  на вищезазначеній земельній ділянці передбачена територія комунальних підприємств. Згідно містобудівної документації «План зонування території міста Черкаси», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 04.12.2014 № 2-513, земельна ділянка належить до комунально-складської зони «КС-5», в якій передбачено розташування вищезазначеного об’єкту.
Відповідно до попереднього основного креслення проекту «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», наданого розробником ТОВ «Інститут Харківпроект», земельна ділянка по вул. Одеській належить до території об’єктів транспортної інфраструктури.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 

 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Одеській»
 
Підстава: З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки підготовлено проект рішення.
В оренду: на 49 років з метою розміщення автотранспортного підприємства.
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 Р.Г. Донець