ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

15.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1354-8-рд
Про надання  згоди на  безоплатну передачу основного  засобу

              Проект рішення
            №1354-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  згоди на  безоплатну передачу основного  засобу          
               
                 
Відповідно до ст. 60 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712 «Про нову редакцію Положення  про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська    лікарня» від 14.06.2019р. №03/03-685 та комунального некомерційного підприємства «Городищенське територіальне медичне об’єднання» від 11.06.2019р. №01-03-06/262 щодо передачі з власності територіальної громади  м. Черкаси у власність територіальної громади Городищенського району основного засобу, який знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
 
1. Надати дозвіл на безоплатну передачу з власності територіальної громади  м. Черкаси у власність територіальної громади Городищенського району основний засіб - рентгенівський апарат РУМ-20.
 
2. Після передачі основного засобу з власності територіальної громади             м.  Черкаси у власність територіальної громади  Городищенського району надати дозвіл на списання шляхом передачі основного засобу - рентгенівський апарат РУМ-20, первісна вартість – 45053,00 гривень  з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»  на баланс комунального некомерційного підприємства «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання».
 
3. Витрати на демонтаж основного засобу - рентгенівський апарат РУМ-20 та логістику покласти на комунальне некомерційне підприємство «Городищенське               районне територіальне медичне об’єднання».
 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)
 
                 
                 
Міський голова         А.В.Бондаренко  
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про надання згоди на безоплатну передачу основного засобу »
 
 
Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня» від 14.06.2019р. №03/03-685 та комунального некомерційного підприємства «Городищенське територіальне медичне об’єднання» від 11.06.2019р. №01-03-06/262  щодо передачі з власності територіальної громади   м. Черкаси у власність територіальної громади Городищенського району рентгенівського апарату  РУМ - 20, який знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня», у зв’язку зі зниженням якісних  та кількісних показників роботи апарату, що не дозволяє в повному обсязі надавати діагностичну допомогу пацієнтам,  просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання  згоди на безоплатну передачу основного засобу»
 
 
 
 
Директор департаменту         О.М.Стадник
           
вик. Проценко Л. П.
337786