ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Косенко Іван Юрійович


Депутат міської ради

Доповідач:

Косенко І.Ю. - депутат міської ради

Підготував:

Депутат міської ради

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

08.07.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1348-8-рд
Про звернення до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо передачі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Менделєєва, 4 у власність Черкаської міської територіальної громади

              Проект рішення
            1348-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про звернення до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо передачі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Менделєєва, 4 у власність Черкаської міської територіальної громади          
               
                 
Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Схвалити текст звернення до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо передачі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Менделєєва, 4 у власність Черкаської міської територіальної громади (текст звернення додається).
2. Надіслати звернення до Черкаської обласної ради та Черкаської обласної державної адміністрації щодо передачі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Менделєєва, 4 у власність Черкаської міської територіальної громади (текст звернення додається).
3. Текст звернення оприлюднити на веб-сайті Черкаської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.
                 
 
 
               
Міський голова         А.В. Бондаренко
 

 
 
Черкаська обласна рада
 
Черкаська обласна державна адміністрація
 
 
З В Е Р Н Е Н Н Я 
 
Черкаської міської ради
 
щодо передачі цілісного майнового комплексу за адресою вул. Менделєєва, 4 у власність Черкаської міської територіальної громади
 
Висловлюючи волю Черкаської міської територіальної громади, діючи в її інтересах, керуючись Конституцією і Законами України та принципами соціальної справедливості, ми, депутати Черкаської міської ради, просимо передати у міську комунальну власність майно спільної власності територіальних громад Черкаської області за адресою місто Черкаси, вулиця Менделєєва, будинок 4.
Вже протягом кількох десятиліть обласна рада і адміністрація не змогли організувати ефективне використання цього майнового комплексу на благо жителів Черкащини, тому ми готові взяти на себе відповідальність розвивати його власними силами і коштами. Ми гарантуємо відповідальне й ефективне використання та розвиток цього майна.
Ми маємо спільне бачення розмістити у вказаному комплексі дитячий реабілітаційний центр або відпочинковий табір, зокрема для дітей учасників московсько-української війни.
Про подібну ініціативу до обласної ради та адміністрації уже зверталися представники ветеранського середовища, але були проігноровані. Про це саме звертався до обласної ради та адміністрації в.о. міського голови Черкас Ігор Волошин, але й його пропозиція була проігнорована.
Зважаючи на вищевикладене, керуючись статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», просимо зважити на думку жителів обласного центру та передати майновий комплекс (т.зв. «дача Андрєєва») у міську комунальну власність.
 
 
Від імені Черкаської міської ради
 
 
Міський голова         А.В. Бондаренко