ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

13.05.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1302-8-рд
Про визначення балансоутримувача спортивного майданчика №3 на території КП "Центральний стадіон"

Проект рішення
№ 1302-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про визначення балансоутримувача спортивного майданчика №3 на території КП "Центральний стадіон"
 

         З метою належного утримання та ефективного використання спортивного майданчика №3, відповідно до Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 року   №3-1712, ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист-прохання комунального підприємства “Центральний стадіон” ЧМР (вх. №5558-01-15 від 14.03.2019 року), Черкаська міська рада         

ВИРІШИЛА:

 
      1. Передати з балансу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства “Центральний стадіон” Черкаської міської ради, для подальшого утримання та використання спортивний майданчик, а саме об’єкт незавершеної реконструкції  спортивного майданчика №3 з улаштуванням штучного покриття 40Х60 (штучна трава) для гри в футбол на КП "Центральний стадіон" по вул. Смілянській, 78 м. Черкаси – первісна вартість об’єкта 2506350,80 грн.(два мільйони п’ятсот шість тисяч триста п’ятдесят грн. 80 коп.).
     2. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради (Воронов С.П.) утворити комісію для прийому-передачі спортивного майданчика з  балансу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства “Центральний стадіон” Черкаської міської ради.
    3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.), з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В. ), директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради   Воронова С.П. 
 
Міський голова                                                                                 А.В. Бондаренко
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про визначення балансоутримувача
 
       З метою належного утримання та ефективного використання спортивного майданчика №3, відповідно до Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 року   №3-1712, ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» необхідно передати з балансу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства “Центральний стадіон” Черкаської міської ради.
 
Директор департаменту освіти та гуманітарної політики
 
 
С.П. Воронов
 
 
 



 
вик. Плакущий
362252