ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

10.05.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1298-8-рд
Про згоду щодо прийняття у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:  м. Черкаси вул. Добровольського, 5/1 будинків з подальшою передачею на баланс КП «Черкасиводоканал»

              Проект рішення
            1298-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про згоду щодо прийняття у власність територіальної громади міста Черкаси
зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:  м. Черкаси вул. Добровольського, 5/1 будинків з подальшою передачею на баланс КП
«Черкасиводоканал»
         
               
                 
Розглянувши звернення приватного підприємства «Майстер- 3» (вх. ДОЗ № 8281-01-18 від 15.04.2019) та лист-згоду КП «Черкасиводоканал»  від 23.04.2019 №1818/04 стосовно прийняття у власність територіальної громади міста Черкаси з подальшою передачею на баланс КП «Черкасиводоканал» зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:  м. Черкаси вул. Добровольського 5/1,   відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:      м. Черкаси вул. Добровольського, 5/1.
2. Прийняти безоплатно з метою подальшої експлуатації зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою: м. Черкаси вул. Добровольського, 5/1  на баланс КП «Черкасиводоканал», як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 283183 (двісті вісімдесят три тисячі сто вісімдесят три) гривень.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.) і з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради
«Про згоду щодо прийняття у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:  м. Черкаси вул. Добровольського, 5/1 будинків з подальшою передачею на баланс КП «Черкасиводоканал»»
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача зовнішньої мережі водопостачання та водовідведення за адресою:  м. Черкаси вул. Добровольського 5/1 забезпечить належне її утримання та експлуатацію.
 
Директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради         І.І. Удод