ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

17.04.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4175-8-з
Про надання ТОВ «ТЕХНО-ПРОГРЕС» дозволу на роз-роблення документації із зе-млеустрою по вул. Луценка, 3



 

 № 4175-8-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання ТОВ «ТЕХНО-ПРОГРЕС» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Луценка, 3
Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХНО-ПРОГРЕС» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи пункти 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 93, 122, 123, 124, 125, 134 Земельного кодексу України, статті 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр» та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХНО-ПРОГРЕС»  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0334 га по вул. Луценка, 3 під нежитлові будівлі.
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із реалізацією містобудівної документації (земельна ділянка відноситься до території громадських закладів).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 

 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання ТОВ «ТЕХНО-ПРОГРЕС» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Луценка, 3»
 
           Підстава: заява від 07.02.2019 № 10970-з.
          Граничний термін прийняття рішення: 07.03.2019.
          Правовстановлюючі документи на нерухоме майно: витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності  від 27.12.2018 № 151348328.
          Площа: 0,0334 га за рахунок земель ПВКП «Комета».
          В оренду.
          Під нежитлові будівлі.
 
Відповідно до статті 120 Земельного кодексу України якщо жилий будинок, будівля або споруда розміщені на земельній ділянці, що перебуває у користуванні, то в разі набуття права власності на ці об'єкти до набувача переходить право користування земельною ділянкою, на якій вони розміщені, на тих самих умовах і в тому ж обсязі, що були у попереднього землекористувача.
 
Начальник  управління земельних ресурсів та землеустрою Р.Г. Донець