ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

29.03.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1265-8-рд
Про звернення Черкаської міської ради до Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі у власність територіальної громади міста Черкаси комплексу будівель та споруд по бул. Шевченка, 287

              Проект рішення
            № 1265-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про звернення Черкаської міської ради до Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі у власність територіальної громади міста Черкаси комплексу будівель та споруд по бул. Шевченка, 287          
               
                 
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Звернутися до Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі у власність територіальної громади міста Черкаси комплексу будівель та споруд по бул. Шевченка, 287, які перебувають на балансі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» (звернення додається).
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 
                                                                             
 
                                                         В.о. міністра охорони здоров’я України
                                                         Уляна Надія Супрун
 
 
Шановна пані Уляно!
 
 
 Звертаємося до Вас із проханням щодо вирішення питання передачі у власність територіальної громади міста Черкаси адміністративної будівлі з прибудовами по бул. Шевченка, 287, що перебуває у господарському віданні та обліковується на балансі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».
Зазначений комплекс є архітектурною родзинкою міста Черкаси яка, нажаль, перебуває в занедбаному санітарно-технічному стані, тому стояти осторонь цієї проблеми ми не можемо.   
Передача у комунальну власність зазначеного об’єкта надасть можливість в зручній локації створити осередок соціально-культурного розвитку громади.
Враховуючи, що утримання будівлі потребує значних витрат, які на сьогоднішній день несе ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України», місто готове взяти на себе зобов’язання по її утриманню та експлуатації.
На підставі вищевикладеного звертаємося до Вас з проханням підтримати ініціативу міської громади та сприяти у вирішенні питання щодо передачі у комунальну власність міста вищевказаного об’єкта.
 
Від імені Черкаської міської ради
 
Міський голова                                                                          А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про звернення Черкаської міської ради до Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі у власність територіальної громади міста Черкаси комплекс будівель та споруд по бул. Шевченка, 287»    
 
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонуємо звернутися до Міністерства охорони здоров’я України з проханням передати у власність територіальної громади міста Черкаси комплекс будівель та споруд по бул. Шевченка, 287, які перебувають на балансі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».
 
 
Директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради         І.І. Удод