ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

26.02.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1232-8-рд
Про  встановлення Черкаському обласному військовому комісаріату пільги  зі  сплати за оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності

 
              Проект рішення
            № 1232-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про  встановлення Черкаському обласному військовому комісаріату пільги  зі  сплати за оренду обєкту  міської комунальної власності                                                                
               
                 
          Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист Черкаського обласного  військового комісаріату щодо встановлення пільги  зі  сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності, зважаючи на те, що військовий комісаріат забезпечує виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських і транспортних ресурсів на території Черкаської області, Черкаська міська  рада
 
ВИРІШИЛА:
 
          1. Встановити Черкаському обласному військовому комісаріату пільгу зі сплати за оренду нежитлових будівель загальною площею 7064,70  кв.м, що розташовані по вул. Хоменка, 19 у розмірі 1 (одна) гривня 20 копійок  з ПДВ в рік з 02 січня 2019 року.
          2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради        (Удод І.І.) внести зміни  до діючого договору оренди об’єкту нерухомості.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
 
 
 
               
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
DEPARTMENT OF ECONOMY AND DEVELOPMENT
18000, м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, тел/факс.: (0 472) 36 01 88, е-mail: depec@ukr.net
 

«___»___________ 2019 № _______
 
 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради
«Про  встановлення Черкаському обласному військовому комісаріату
пільги  зі  сплати за оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності»
 
           Проект рішення розроблено на лист Черкаського обласного  військового комісаріату від 08.01.2019 № 6/1/15 щодо встановлення пільги  зі  сплати за оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності.
           Військовий комісаріат забезпечує виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських і транспортних ресурсів на території Черкаської області, є неприбутковою організацією і повністю фінансується з державного бюджету.
           Організація на підставі договору № 2100 орендує нежитлові приміщення будівель загальною площею 7064,70  кв.м, що розташовані по вул. Хоменка, 19 з 02 січня 2019 року. Дія договору закінчується 31 грудня 2021 року.
           Відповідно до п. 2.9. діючого Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 № 3-1129, розмір орендної плати за використання нерухомого майна для бюджетних організацій, які фінансуються з державного та місцевого (крім міського)  бюджету становить 2,00 грн. з ПДВ за 1 кв.м в місяць.   
           Тобто  нарахована орендна плата (з ПДВ) в місяць – 14129,40 грн., за рік – 169552,80 грн.
           У разі прийняття запропонованого рішення розмір орендної плати – 1,20 грн. з ПДВ в рік.
           Міський бюджет недоотримає за рік 169551,60 грн.
 
                 
                 
Директор департаменту         І.І. Удод
 
 

 

 

ДОДАТКИ

1 1232-8-рд 26.02.19 Заперечення.pdf Переглянути