ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

14.01.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1186-8-pд
Про погодження встановлення елементу благоустрою, об’єкту монументального мистецтва: пам’ятного знаку митрополиту Української Автокефальної Православної церкви В.К. Липківському по вул. Байди Вишневецького, 6 у м. Черкаси

 
 
 
              Проект рішення
            1186-8-pд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про погодження встановлення елементу благоустрою, об’єкту монументального мистецтва: пам’ятного знаку митрополиту Української Автокефальної Православної церкви В.К. Липківському по вул. Байди Вишневецького, 6 у м. Черкаси          
               
                 
Відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 7 частини 1 статті 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Положення про порядок найменування об’єктів міського підпорядкування, вшанування пам’яті видатних діячів і подій, встановлення пам’ятних знаків у місті Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 01.04.2010 №5-528, враховуючи рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 14.12.2018 № 1207, враховуючи звернення від 04.10.2018 №18752-01-4 та від 08.10.2018 № 18982-01-4 Черкаської обласної державної адміністрації, рішення комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста, та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси (протокол від 17.10.2018), рішення архітектурно - містобудівної ради (протокол від 16.10.2018)  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
           1. Погодити Черкаській обласній державній адміністрації встановлення у м. Черкаси по вул. Байди Вишневецького, 6 елементу благоустрою, об’єкту монументального мистецтва: пам’ятного знаку митрополиту Української Автокефальної Православної церкви В.К. Липківському відповідно до ескізного проекту.
2. Черкаській обласній державній адміністрації у встановленому порядку отримати дозвіл на порушення об’єкту благоустрою.
3. Черкаській обласній державній адміністрації, забезпечити догляд та утримання пам’ятного знаку.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В., постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
                 
 
 
               
Міський голова         А.В. Бондаренко

 

Пояснювальна
до проекту рішення
 
«Про погодження встановлення елементу благоустрою, об’єкту монументального мистецтва: пам’ятного знаку митрополиту Української Автокефальної Православної церкви В.К. Липківському по вул. Байди Вишневецького, 6 у м. Черкаси»
 
 
Враховуючи звернення від 04.10.2018 №18752-01-4 та від 08.10.2018 № 18982-01-4 Черкаської обласної державної адміністрації,  враховуючи рішення комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста, та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси (протокол від 17.10.2018) проектом рішення погоджується встановлення у м. Черкаси по вул. Байди Вишневецького, 6 елементу благоустрою, об’єкту монументального мистецтва: пам’ятного знаку митрополиту Української Автокефальної Православної церкви В.К. Липківському відповідно до ескізного проекту, прикладеного до проекту рішення.
Черкаській обласній державній адміністрації у встановленому порядку отримати дозвіл на порушення об’єкту благоустрою.
Черкаській обласній державній адміністрації, забезпечити догляд та утримання пам’ятного знаку.
 
 
Начальник управління
планування та архітектури
департаменту архітектури та 
містобудування                                                                            В.В. Чернуха
 
Величко О.В.
33-79-62