ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

07.12.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1145-8-рд
Про розгляд електронної петиції щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху

                Проект рішення
 № 1145-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної петиції щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху
 
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143 та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Електронну петицію щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху підтримати.
2. Доручити департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради:
2.1. Затвердити нові графіки руху на автобусних маршрутах загального користування у м. Черкаси та розмістити їх на веб-порталі міської ради.
2.2. Забезпечити проведення регулярних перевірок роботи міських автобусних маршрутів та розмістити інформацію щодо реагування перевізників на виявлені порушення на веб-порталі Черкаської міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                             
 
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел. 36-11-35; 36-11-37
 
 
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про розгляд електронної петиції щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху
 
 
З метою стабілізації роботи громадського автомобільного транспорту, підвищення рівня контролю за роботою автомобільного транспорту у м. Черкаси підготовлено проект рішення щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху. З метою здійснення контролю за їх дотриманням пропонується затвердження нових графіків руху міських автобусних маршрутів та розміщення їх на сайті міської ради,
При проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Черкаси, який призначено на кінець 2018 року та визначенні переможців на об’єктах конкурсу, зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху буде визначено пунктом 2.1.8 Договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, який може бути розірвано в односторонньому порядку за умови систематичних порушень відповідно пп. 6.2.1 пункту 6 зазначеного Договору.  Контроль за виконанням договорів здійснюється управлінням транспорту ДЖКК.
Прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради запропонований проект рішення про розгляд петиції щодо зобов’язання перевізників дотримуватися графіків руху.
 
В.о. директора департаменту ЖКК А.М. Наумчук
 

 

ДОДАТКИ

1 1145-8-рд 07.12.18 петиція.pdf Переглянути