ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

20.08.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1054-8-рд
Про внесення змін до Плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2018 рік

                Проект рішення  
              №1054-8-рд  
      ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                   
                     
  Про внесення змін до Плану розробки проектів регуляторних актів Черкаської міської ради на 2018 рік            
                   
                     
  Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та на виконання ст.7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 12.12.2017 №2-2827 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів виконавчими органами Черкаської міської ради на 2018 рік», зі змінами, затвердженими рішенням Черкаської міської  ради від 19.04.2018 №2-3377 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.12.2017 №2-2827 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів виконавчими органами Черкаської міської ради на 2018 рік», а саме:
    1. Доповнити план розробки проектів регуляторних актів пунктом наступного змісту:

п/п
Вид проекту Назва проекту Мета прийняття Строки підготовки проекту Найменування органу та підрозділу відповідального за розробку регуляторного акту
1 2 3 4 5 6
1. Рішення міської ради Про деякі питання забезпечення благоустрою у місті Черкаси Врегулювання питання розміщення оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів, листівок у місті Черкаси Липень-жовтень Депутат Черкаської міської
ради
Шевченко О.В.
 
  1.  Доручити департаменту організаційного забезпечення (Маліщук Л.М.) у десятиденний строк після  затвердження цього рішення оприлюднити зміни до плану розробки проектів регуляторних актів на 2018 рік в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В.).
 
 
                     
                     
  Міський голова         А.В.Бондаренко  
               
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.12.2017
№2-2827 «Про затвердження плану розробки проектів регуляторних актів виконавчими органами Черкаської міської ради на 2018 рік»
 
 
Відповідно  до ст.7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та п.7 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регуляторні органи, затверджують плани діяльності з підготовки ними проектів регуляторних актів на наступний календарний рік. 
План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів повинен містити визначення видів і назв проектів, цілей їх прийняття, строків підготовки проектів, найменування органів та підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів.
Затверджені плани діяльності з підготовки проектів регуляторних актів, а також зміни до них, оприлюднюються у десятиденний строк після їх затвердження.
За пропозицією депутата Черкаської  міської ради на розгляд надається проект рішення  про внесення змін до затвердженого плану розробки регуляторних актів на 2018 рік.
 
 
 
 
 
Директор департаменту
економіки та розвитку  
         
 
І.І.Удод
 
             
вик. Богодаєва Л.В.