ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

13.09.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1080-8-рд
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради»

              Проект рішення
            № 1080-8-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу                  «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради»          
               
                 
Відповідно до ст.26, ст.29, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013                 №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади                           м.Черкаси», розглянувши звіти про проведення незалежного експертного дослідження  технічного стану основних засобів, що пропонує до списання комунальний заклад «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради», а саме:
-  автомобіль  марки  РАФ, модель - 22031, рік випуску -1990, первісна вартість – 12419,00 гривень, знос - 100%,
-  автомобіль марки TOYOTA, модель - HI ACE ,  рік випуску - 1993, первісна вартість – 46350,00 гривень, знос - 100%.
2. Вилучені частини, агрегати, вузли оприбуткувати згідно з чинним законодавством.  Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  установи.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства,                            сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних  засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради»
 
Департаментом охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради в січні 2018року було підготовлено та подано до відділу з питань роботи  ради проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради». 10.01.2018року на сесії Черкаської міської ради підтримана пропозиція депутатів, а саме : реалізувати  через аукціон. На виконання цього рішення комунальний заклад «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради» подав заяву на участь  в аукціоні з продажу майна до товарної біржі «РЕГІОНАЛЬНА ТОВАРНА БІРЖА». Аукціон, який був призначений на 02.04.2018 не відбувся у зв’язку з відсутністю зареєстрованих учасників.     
Враховуючи повторне звернення комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради» від 29.08.2018 №2472  щодо надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів: автомобіль  марки  РАФ, модель - 22031, рік випуску -1990, первісна вартість – 12419,00 гривень, знос - 100% та  автомобіль марки TOYOTA, модель - HI ACE ,  рік випуску - 1993, первісна вартість – 46350,00 гривень, знос - 100%,  у зв’язку з їх експлуатаційним і фізичним зносом, зумовлений повною втратою технологічних та технічних якостей, економічною недоцільністю ремонту, що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту зазначеного в  рішенні Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», просимо підтримати поданий для розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради».
 
 
Директор департаменту          О.М.Стадник