ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент організаційного забезпечення

Підготував:

Департамент організаційного забезпечення

Галузь:

Галузева

Статус:

Доопрацьований

Дата:

29.10.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1034-8-рд
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 № 2-3398 «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення (літ. Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170»

Проект рішення
№1034-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 № 2-3398 «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення (літ. Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170»
в
     Відповідно до п. 31 ст.26, ст.59 та ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712, рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 №2-2898 «Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради» та розпорядження міського голови від 21.02.2018 № 37-р «Про виконання обов’язків міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в період їх відсутності, та про розподіл обов’язків», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
    1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 №2-3398 «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення (літ.Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170», а саме:
    1.1. Пункт 2 викласти у такій редакції:
    « Утворити комісію для прийому – передачі з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради – приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення  (літ.Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170 у складі:
                                               Голова комісії:
     Бордунос Л.І.  – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
 
                                             Члени комісії:
    Іляшенко В.В. – в. о. директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради;
     Курій О.С. –  директор комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан»  Черкаської міської ради;
     Шемшур В.В. – головний бухгалтер комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан»  Черкаської міської ради;
     Прудиус Н.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради;
     Ігнатенко С.О. – начальник господарського відділу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради;
      Бондар Ю.О. – заступник начальника господарського відділу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на в. о. директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Іляшенко В.В. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради  « Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 № 2-3398 «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення  (літ.Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170»
 
 
 
       З метою належного оформлення документації щодо передачі приміщення прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 №2-3398 «Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради приміщення третього поверху блоку інженерного забезпечення (літ.Д-4) за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна,170».
 
В.о.директора департаменту
організаційного забезпечення
            В.В.Іляшенко