ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Радуцький Олександр Романович

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

03.09.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1069-8-рд
Про визначення балансоут-римувача  зовнішніх мереж освітлення на прилеглих територіях закладів, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

 
Проект рішення
№1069-8-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про визначення балансоут-римувача  зовнішніх мереж освітлення на прилеглих територіях закладів, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
З метою належного утримання та експлуатації зовнішніх мереж освітлення на прилеглих територіях закладів м. Черкаси, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, керуючись      п. 31 ст. 26, пунктом 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Визначити балансоутримувачем зовнішніх мереж освітлення на прилеглих територіях закладів м. Черкаси, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, комунальне підприємство «Міськсвітло» Черкаської міської ради.
2. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  (Воронов С.П.)  спільно з департаментом житлово-комунального комплексу  Черкаської міської ради (Маркін Є.М.) та комунальним підприємством «Міськсвітло» Черкаської міської ради (Терьохін В.О.) провести обстеження ділянок мереж зовнішнього освітлення на зазначених територіях з визначенням їх переліку, протяжності та технічних характеристик.
3. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) здійснити заходи по визначенню експертної вартості зазначених мереж згідно з даними, визначеними відповідно до п.2 рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Коломойця І. А. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 
 
Пояснювальна записка до проекту рішення Черкаської міської ради
«Про визначення балансоутримувача  зовнішніх мереж освітлення на прилеглих територіях закладів, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради»
 
Відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
З метою належного утримання та експлуатації зовнішніх мереж освітлен-ня на прилеглих територіях закладів м. Черкаси, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, пропонуємо визначити балансоутримувачем комунальне підприємство «Міськсвітло» Черкаської міської ради.
Передача зовнішніх мереж освітлення на зазначених територіях закладів на баланс КП «Міськсвітло» Черкаської міської ради забезпечить належне їх утримання, експлуатацію та збереження.
 
Депутат Черкаської міської ради                                                 О.Р. Радуцький
 
 
Депутат Черкаської міської ради                                                 О.Г. Згіблов