ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

31.08.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3096-8-з
Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Сумгаїтській, 8/5, яка перебуває в оренді ТОВ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО»

                                                                                                                                                Проект рішення
№ 3096-8-з
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА  
Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Сумгаїтській, 8/5, яка перебуває в оренді ТОВ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО»
Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО» по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 0,4476 га з земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ - 11.02.) на землі житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07.) по вул. Сумгаїтській, 8/5, враховуючи висновки відповідних служб міста, Закон України «Про Державний земельний кадастр», відповідно до статей 12, 19, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО» по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 0,4476 га з земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ - 11.02.) на землі житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07.) по вул. Сумгаїтській, 8/5.
2. За основним цільовим призначенням земельну ділянку 0,4476 га (кадастровий номер 7110136700:05:014:0026) по вул. Сумгаїтській, 8/5, що перебуває в оренді ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО», віднести до земель житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07.).
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов'язані із розташуванням частини земельної ділянки загальною площею 0,1123 га в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.
3. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО»:
3.1. Внести зміни до договору оренди землі від 03.03.2012 року, реєстраційний № 711010004000312.
3.1. У зоні проходження інженерних комунікацій вести обмежене землекористування відповідно до діючих норм і правил, забезпечувати безперешкодний допуск власників і експлуатаційних технічних служб для ремонту та експлуатації інженерних комунікацій.
4. Попередити землекористувача про необхідність виконання своїх обов’язків відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України та про те, що право користування земельною ділянкою може бути припинено відповідно до вимог статей 141 та 143 Земельного кодексу України.
6. Доручити Міськрайонному управлінню у Черкаському районі та м. Черкасах головного управління Держгеокадастру у Черкаській області внести зміни до відповідних реєстрів.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова                                                                                                                      А.В. Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення
«Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Сумгаїтській, 8/5, яка перебуває в оренді ТОВ «СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО»
 
Дата надходження справи: 16.07.2018 № 54914-з.
Граничний термін прийняття рішення: 16.08.2018.
Площа: 0,4476 га.
Зміна цільового призначення земельної ділянки
Із земель з земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ - 11.02.)
на землі житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07.).
 
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою Р.Г. Донець