ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Земельна

Статус:

Новий проєкт

Дата:

27.08.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3074-8-з
Про надання КУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по пров. Будівельному, 34  

Проект рішення
№ 3074-8-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання КУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по пров. Будівельному, 34
Розглянувши заяву від 10.08.2018 КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» щодо оформлення права користування земельною ділянкою, відповідно до статей 12, 92, 123, 124, 125, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5955 га по пров. Будівельному, 34 в постійне користування під будівлю центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді.
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 
 

 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання КУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» дозволу на розроблення документації із землеустрою по пров. Будівельному, 34»
 
Підстава: клопотання від 10.08.2018 № 62828-з.
Граничний термін прийняття рішення: 10.09.2018.
Площа земельної ділянки: 0,5955 за рахунок земель Міської станції юних туристів (правоустановчі документи відсутні).
В постійне користування.
Під будівлю центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді.
 
Відповідно до статті 92 Земельного кодексу України право постійного користування земельною ділянкою - це право володіння і користування земельною ділянкою, яка перебуває у державній або комунальній власності, без встановлення строку.
Права постійного користування земельною ділянкою із земель державної та комунальної власності набувають підприємства, установи та організації, що належать до державної та комунальної власності.
 
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 
Р.Г. Донець