ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Удод І.І. - директор департаменту економіки та розвитку

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

26.03.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 927-8-рд
Про відмову громадській організації «ОФКТГЧ «Черкаський  Дніпро-Академія»  у  наданні        пільги з плати за оренду об’єктів міської комунальної власності

              Проект рішення
            № 927 -8- рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про відмову громадській організації «ОФКТГЧ «Черкаський  Дніпро-Академія»  у  наданні        пільги з плати за оренду об’єктів міської комунальної власності  
 
 
 
 
       
               
                 
          Відповідно до ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист громадської організації "ОБ'ЄДНАНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЧЕРКАЩИНИ "ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО - АКАДЕМІЯ" щодо пільгового користування футбольним полем, біговими доріжками, роздягальнями, центральною алеєю, офісними та іншими  приміщеннями на території  КП «Центральний стадіон» під час проведення навчально-тренувального процесу та домашніх футбольних матчів в 2018 році, враховуючи п.22  рішення Черкаської міської ради від 29.01.2018 №2-2886 «Про міський бюджет на 2018 рік» та інформацію департаменту освіти та гуманітарної політики щодо негативних наслідків недоотримання коштів від оренди для КП «Центральний стадіон»,  Черкаська міська  рада
 
ВИРІШИЛА:
  
   1.  Відмовити громадській організації "ОБ'ЄДНАНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЧЕРКАЩИНИ "ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО - АКАДЕМІЯ"  у наданні пільги з плати за оренду об’єктів Центрального стадіону м.Черкаси.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).
 
 
 
               
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко

 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
DEPARTMENT OF ECONOMY AND DEVELOPMENT
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 36-01-88,
е-mail: depec@ukr.net
 

__________ № ________
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про відмову громадській організації «ОФКТГЧ «Черкаський  Дніпро-Академія»  у  наданні        пільги з плати за оренду об’єктів міської комунальної власності»
  Проект рішення Черкаської міської ради «Про відмову громадській організації «ОФКТГЧ «Черкаський  Дніпро-Академія»  у  наданні        пільги з плати за оренду об’єктів міської комунальної власності підготовлений на звернення обласної громадської організації «ОБ'ЄДНАНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЧЕРКАЩИНИ "ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО – АКАДЕМІЯ».
За розрахунками КП «Центральний стадіон», який є балансоутримувачем об’єкту міської комунальної власності, у разі надання згоди ФК «Черкаський Дніпро» щодо надання пільги з орендної плати за користування футбольним полем, біговими доріжками, роздягальнями, центральною алеєю, офісними та іншими  приміщеннями на території  центрального стадіону міста під час проведення навчально-тренувального процесу та домашніх футбольних матчів в 2018 році, призведе до суттєвого зменшення надходжень від оренди та збільшення витрат   підприємства на оплату комунальних та інших послуг.
Всього за попередніми розрахунками КП «Центральний стадіон»  недоотримає близько 375 тис.грн.
В зв’язку з викладеним вище вважаємо надання пільги з плати за оренду об’єктів Центрального стадіону міста Футбольному клубу  «Черкаський Дніпро» недоцільним.
                 
                 
Директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради          
 
І.І. Удод