ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

27.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2478-9-рд
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня»

              Проект рішення
            № 2478-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня»            
               
                 
Відповідно до ч.5 ст. 60, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013  №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська дитяча лікарня»  - прилад ультразвукової діагностики «ЛОДЖИК» МД, рік випуску - 1997, первісна вартість - 561 562,00 гривень, знос – 100%.
2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська дитяча лікарня». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
 
 
Міський голова                      Анатолій  Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
«Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня»
 
          Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня» від 27.02.2024 №242 щодо надання дозволу на списання обладнання яке фізично застаріло та не підлягає ремонту - прилад ультразвукової діагностики «ЛОДЖИК» МД, рік випуску - 1997, первісна вартість – 561 562,00 гривень, знос – 100%,  що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту зазначеного в  рішенні Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня».
 
 
 
Директор департаменту         Всеволод  Кульчиковський