ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент житлово-комунального комплексу

Доповідач:

Департамент житлово-комунального комплексу

Підготував:

Департамент житлово-комунального комплексу

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

25.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2475-9-рд
Про скасування рішення Черкаської міської ради  від 18.06.2009 № 4-1284 ,,Про утворення комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї”

              Проект рішення
            № 2475-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про скасування рішення Черкаської міської ради  від 18.06.2009 № 4-1284 ,,Про утворення комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї”          
               
                 
Відповідно до пп.2 ч. 1 ст. 26 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, Постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 № 428 ,,Про затвердження Положення про Наглядову раду з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій” та з урахуванням рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 27.01.2021 № 51 ,,Про затвердження складу наглядової ради з питань розподілу та утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій”,  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Скасувати рішення міської ради  від 18.06.2009 № 4-1284 ,,Про утворення комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї”.
2.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Абрамова К.С.).
 
 
           
  Міський голова      
  Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
 

Пояснювальна записка до проекту рішення:
,,Про скасування рішення міської ради  від 18.06.2009 № 4-1284 ,,Про утворення комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї”
 
Рішенням Черкаської міської ради від 18.06.2009 № 4-1284 була утворена комісія з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї.
Виконавчим комітетом Черкаської міської ради 27.01.2021 прийнято рішення  № 51 ,,Про затвердження складу наглядової ради з питань розподілу та утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій”, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 № 428 ,,Про затвердження Положення про Наглядову раду з питань розподілу і утримання житла в гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій”.
Покладені повноваження на наглядову раду з питань розподілу та утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій дублюють повноваження комісія з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.
Всі питання, які пов’язані з реалізацією житлових прав мешканців гуртожитків, розглядаються на засіданнях наглядової ради, які проводяться систематично, тому засідання комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків не відбуваються.
З огляду вищевикладене, пропонується скасувати рішення Черкаської міської ради від 18.06.2009 № 4-1284 ,,Про утворення комісії з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків та затвердження Положення про неї”.
 
В.о. директора департаменту ЖКК                                          Андрій НАУМЧУК